Uw Partner in Veiligheid en Preventie

info@rispro.eu

(+32) 496 926 550

Top
 

Over Rispro

Wie zijn we? Wat doen we? Hoe gaan we te werk?

Onze Missie

Rispro werkt samen met een gedreven en gemotiveerd team van experten die hun kennis hebben gebundeld. Deze samenwerking zal er voor zorgen dat alle medewerkers steeds nauwgezet de laatste technieken in hun vakgebied hanteren om het beste resultaat te behalen. Zij staan allen garant voor dit kwalitatief resultaat binnen de mogelijkheden van uw bedrijf. Het team zal steeds de nodige onderzoeken doen om op die manier de behoeften van uw bedrijf te analyseren om zo tot een passend resultaat te komen.

Onze Visie

KMO’s komen vaak de kennis en mensen te kort om op een gedegen manier te voldoen aan de laatste wetgevingen omtrend veiligheid, milieu & energie. Dit zal de komende jaren niet minder worden, maar meer. Rispro staat garant voor deze ondersteuning zodat jouw bedrijf steeds in orde is en onnodige kosten kan vermijden. Door kleinere zaken te gaan analyseren zijn onze audits vaak winstgevend op lange termijn of zullen de actiepunten voor een onmiddellijk hogere omzet zorgen. Dan denken we vooral op het vlak van veiligheid, quality assurance en projectondersteuning. Wij zullen alle kennis die wij in huis hebben in het werk stellen om jouw mensen te begeleiden en op te leiden tot zij zelf de nodige kennis hebben die vereist is.

Onze Strategie

Wij streven ernaar om op een persoonlijke maar gestructureerde manier alle aspecten van veiligheid, milieu en energie te integreren op maat van het bedrijf. Dit gebeurt aan de hand van GAP-audits. Hiervoor zullen steeds de nieuwste technieken en methoden gebruikt worden. Alle medewerkers van Rispro gaan door een strenge selectie om aan deze criteria te voldoen. De nodige kennis en expertise wordt op die manier overgedragen aan de klant zodat zij er optimaal gebruik kunnen van maken. Alle medewerkers zullen zich continu bijscholen om binnen 10 jaar nog steeds de naam “expert” te kunnen dragen.

mkdf-team-image
Jonathan Diependaele
(Zaakvoerder)

mkdf-team-image
Wesley Meirlaen
(Consultant)

mkdf-team-image
Sylvia Geirnaert
(Support)

})(jQuery)