Nieuws

Rispro: uw partner in veiligheid en preventie

by Rispro
4, feb, 2016

Kmo’s komen vaak de kennis en mensen te kort om op een gedegen manier te voldoen aan de laatste wetgevingen omtrent veiligheid, preventie, kwaliteit en management.
Rispro staat garant voor deze ondersteuning zodat jouw bedrijf steeds in orde is en onnodige kosten kan vermijden.
Door kleinere zaken te gaan analyseren zijn onze audits vaak winstgevend op lange termijn of zullen de actiepunten voor een onmiddellijk hogere omzet zorgen.

Rispro beschikt zowel intern als extern over een brede expertise om u te ondersteunen bij het veiligheids- en kwaliteitsbeleid.

Vanuit welke filosofie hebben we Rispro in april 2014 opgestart?

In het verleden heb ik, Jonathan Diependaele, bij diverse multinationals al een schat aan ervaring opgedaan binnen kwaliteits- en veiligheidsbeleid. Die knowhow rond risico’s en processen, twee aspecten die in de industrie nauw bij elkaar aansluiten, wou ik ook met andere ondernemingen delen.

Waarop ligt de focus?

Wij concentreren ons vooral op veiligheid en preventie. In die materie geldt een almaar strengere wetgeving, die bovendien voortdurend verandert.

Voor een KMO of groot bedrijf is het praktisch ondoenbaar om continu van alles op de hoogte te blijven. Onze specialisten volgen dat wel consequent op en ondersteunen de preventieadviseur bij onze klant onder meer met risicoanalyses inzake brandpreventie, dossiers rond explosieveiligheid en machinerichtlijnen.

We bedienen zowel kleinere ondernemingen als grote multinationals, over alle sectoren heen.

Daarnaast bieden we managementondersteuning, door klanten te helpen herstructureren bij reorganisaties. Als er bijvoorbeeld een vacature voor een operations manager is, zoeken we mee naar kandidaten met het juiste profiel en zetten we intussen zelf tijdelijk iemand met de vereiste capaciteiten op die positie.

Hoe maken we het verschil?

Een hoge kwaliteit en service bieden, vinden we vanzelfsprekend. Bovendien zijn we dankzij een uiterst flexibele attitude in staat om razendsnel te schakelen.

Hierdoor is onze prijs/kwaliteitverhouding erg competitief.

Daarnaast kunnen we voor specifieke vragen ook zorgvuldig gescreende externe specialisten inschakelen.

We willen graag groeien, op voorwaarde dat we onze klanten altijd correct en snel kunnen blijven ondersteunen.

Wens je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op; wij helpen je graag op een professionele manier verder.